Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Porumb parmezan Wild Cube Wafters
27 lei
Brand
Adp Baits Romania
Cod produs
7878878778801
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere

Gama de produse Wild Cube sunt create sub brandul ADP Baits Romania de catre Georgian Cosmin Dragomir si sunt destinate atat pescuitului la method feeder cat si pescuitului clasic la crap.
Dupa aproximativ un an de teste, aceasta gama de produse a fost conceputa cu multa rabdare si determinarea de a veni in ajutorul pescarilor cu un produs de calitate premium la un pret accesibil. Produsele noastre se diferentieaza de alte produse existente pe piata prin faptul ca au o capacitate mare de atractie a pestilor datorita mixului ce are la baza ingrediente de cea mai buna calitate. Atat vizual cat si nutritiv, aceste produse au fost realizate cu ingrediente 100% prietenoase pentru mediul acvatic dar mai ales pentru pesti, ele fiind identificate ca si hrana.

Wild Cube Wafters este un produs inedit si unic atat pe piata romaneasca cat si pe cea internationala. Acest produse a fost conceput pentru pescuitul “la patratica” in mod special pe salbatic dar si pe lacurile comerciale. Avand o forma inegala, acesta imita intocmai patratica si se poate ajusta/taia dupa necesitatea pescarului. Vine in doua variante de aroma porumb/parmezan si piersica piperata. Un alt factor foarte important este mecanica si modul de prezentarea acestor momeli pe method sau momitor. Ele se vor echilibra perfect cu carlige intre marimile 8 si 12 in functie de bait sting-ul sau banda elasitca folosita dar si greutatea carligului ales. De asemenea se pot folosi si pe fir de par cu ajutorul unei crosete.

Caracteristici:

Flotabilitate echilibrata;
Textura gumata;
Forma: patratica/cub;
Culoare: galben;
Diametru: 8 si 10mm;
Aroma: porumb si parmezan;
Cantitate: 35 grame;
Din Gura in Gura